news   ›   Deerhoof en meer lekkers in De Kreun

Deerhoof en meer lekkers in De Kreun

10 February 2014

Na hun passage als curator van Sonic City komen Deerhoof nog eens langs in De Kreun, op zondag 9 maart. Later die maand zijn ook nog Highway Jack en de vijfde editie van Noisefest te gast. 

Volgens Pitchfork de beste band ter wereld. Volgens The New York Times de origineelste band van de laatste decennia. Volgens ons: een absolute must-see. Deerhoof's Kortrijkse passage als curator van Sonic City is blijven hangen en wij willen meer. Daarom halen we ze nog eens in huis en kunnen niet wachten om onze eighties danspasjes te botvieren op de losbandige pop van het viertal.

HIGHWAY JACK + I Do I Do [14/03/14] Highway Jack laat zijn nieuwste EP op ons los in De Kreun op 14 maart. Highway Jack bestaat reeds 5 jaar en heeft een ruwe weg afgelegd om te worden wie ze nu zijn: een krachtig vijftal die onomwonden, melodieuze nummers schrijft met een progressieve sound en een donkere ondertoon. Deze band is het levende bewijs dat dromen overleven als je hard genoeg je best doet. Wij mogen allemaal meegenieten van hun beloning op 14 maart in De Kreun.

NOISEFEST [15/03/14] Noisefest numero vijf staat alweer voor de deur. Eenieder die het hard wenst, zal het hard krijgen. Alle vormen van Noise komen aan bod, maar de kwaliteit blijft pijlscherp. Samen met Usain Bolt Records en Geluidsoverlast!!! haalt De Kreun een paar kleppertjes binnen die verder geen shows spelen in de Benelux. Noisefest V is dus de uitgewezen kans om de old school industrial van Consumer Electronics of de experimentele rockabilly noise van Dave Phillips te checken.

AANDACHT! Indien er nog gegadigden zijn voor het uitverkochte concert van Black Rebel Motorcycle Club, check dan eens de Facebook eventpagina voor tickets die doorverkocht worden. Indien dit niets oplevert, biedt l'Aeronef in Rijsel je een exclusieve korting aan van €5 voor hun show op 13 februari! Tickets zijn hier verkrijgbaar. De korting krijg je door deze promocode in te voeren: 1DKREUN7. Wees snel want de tickets gaan in volle vaart de deur uit. First come, first served. Bekijk de rest van het bruisend Kreun-seizoen onderaan.

13/02 THE PERFECT TOOL /  + Toxicity

16/02 U.D.O. /  Lion Twin

22/02 BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB (sold out) /  + Dead Combo

24/02 CRYSTAL ANTLERS / + The Glücks

01/03 BOOMBOX TLP, Grazzhoppa, L Dopa, DJ Stylz...

09/03 DEERHOOF /  + Vin Blanc / White Wine (USA)

14/03 HIGHWAY JACK /I DO I DO

15/03 NOISEFEST V / CONSUMER ELECTRONICS (uk), DAVE PHILLIPS (ch), PUCE MARY (dk), GORDON ASHWORTH (usa), LETTERA 22 (it), LR (dk) & more...

16/03 CORROSION OF CONFORMITY / + Cowboys & Aliens + Your Highness

19/03 LEAN LEFT / + Support TBC

21/03 SOPHIA / + New Found Land

22/03 MARBLE SOUNDS / + Wolves and Moons (fr)

04/04 TRUE WIDOW / + Support TBC

10/04 GRUPPO DI PAWLOWSKI / + The Rott Childs

12/04 CHANNEL ZERO / + OSTROGOTH

18/04 THE BODY / + Support TBC

25/04 ID!OTS / + Horses on Fire

28/05 KING HISS / + Grizzlyncher POP-UP

17/02 Lesreeks 'Ableton Live' /

06/03 On stage with ... Kama & Kroost

Bookmark and Share

Related articles

More artwork

 • Recyclart logo
 • Vk logo
 • 4AD logo
 • 5voor12 logo
 • cactus logo
 • dekreun logo
 • leefingeleuren logo
 • n9 logo
 • nijdrop logo
 • democrazy logo
 • kultuurkaffee logo
Webdesign by Code d'Or