news   ›   Vacacture bij De Kreun

Vacacture bij De Kreun

18 December 2006

Vzw De Kreun is een door de Vlaamse Gemeenschap erkende Muziekclub die, via een logische aaneenschakeling van educatie, creatie, ondersteuning en presentatie, de gangmaker wil zijn voor de kritische muziekbeleving in de grensregio. Hierbij richten we ons op alle actieve en passieve muziekliefhebbers.
Met het oog op de toekomstige uitdagingen, waaronder de bouw van een nieuwe concertzaal en de uitbouw van de grensoverschrijdende werking, zijn we op zoek naar een voltijdse pers, promotie en communicatiemedewerker.

Takenpakket
Je bent verantwoordelijk voor de structurele promotiekanalen (affiches, folders, concertkalenders, magazines, kranten, radio, TV, websites, ...) en onderhoudt goede contacten met publiek, partners & pers.
Je bent de webmaster en je schrijft en coördineert de online en offline content. In overleg met de projectverantwoordelijken verzorg je de promotie van de artistieke werking bij de verschillende doelgroepen.
Voor de distributie van het drukwerk, de productie van De Kreun Podcast en de uitbouw van een ambassadeursproject, rekruteer en coach je een team van vrijwilligers, stagiairs en freelancers.
Je onderzoekt de mogelijkheden van de nieuwe media voor De Kreun en je werkt aan de uitwerking van het marketingbeleid.
Op regelmatige basis assisteer je tijdens de organisatie van de concertwerking. Samen met je collega's maak je van De Kreun dé Kortrijkse hotspot voor actieve en passieve muziekliefhebbers.

Profiel
Je hebt voeling met het publiek van De Kreun, in combinatie met een zeker commercieel talent. Je hebt een passie voor muziek en (bij voorkeur) al een relevant netwerk in de muziek en/of kunstensector.
Nieuwe uitdagingen zijn je drijfveer. Een gezonde dosis creativiteit, daadkracht en stressbestendigheid zijn typerend voor jou.
Je hebt een vlotte pen en (basis)kennis van MS Office en web- en beeldverwerkingtoepassingen (HTML, Photoshop, ...).
Je bent een teamspeler bij uitstek, maar geniet ook van een duidelijke taakafbakening en een zelfstandige werkplanning en budgettering.
Kennis van grafische vormgeving, Frans en de marketingprincipes zijn een meerwaarde. Avond - en weekendwerk schrikken je niet af.

Wij bieden
Een voltijds contract van onbepaalde duur.
Verloning volgens cao + extra legale voordelen.
Tewerkstelling in een gezellige en moderne werkomgeving, aan het station in Kortrijk.
Een uitdagende job, in een ambitieuze organisatie met een duidelijke toekomstvisie.

Ge´nteresseerd?
Stuur je motivatiebrief én CV naar De Kreun vzw, t.a.v. Stijn Roggeman.
Adres: Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk.
E-mail: stijn.roggeman@dekreun.be
Meer info via 056/37.06.44
Bookmark and Share

Related articles

 • Recyclart logo
 • Vk logo
 • 4AD logo
 • 5voor12 logo
 • cactus logo
 • dekreun logo
 • leefingeleuren logo
 • n9 logo
 • nijdrop logo
 • democrazy logo
 • kultuurkaffee logo
Webdesign by Code d'Or