news   ›   Vk* presents High Tone/L.E.G., Michael Rose/Andrew Tosh, Camp Lo/Lmno & Kev Brown/Masta Ace & Ed Og

Vk* presents High Tone/L.E.G., Michael Rose/Andrew Tosh, Camp Lo/Lmno & Kev Brown/Masta Ace & Ed Og

25 May 2010

Donderdag, 27/05 - High Tone en L.E.G.

High Tone  is een dub band uit Lyon, Frankrijk. De vijf leden van de groep mengen jaren '70 dub met Drum& Bass, Ambient, Trance, en wereldmuziek. Na enkele platen in eigen beheer te hebben verkocht, sloten ze zich in 2000 aan bij het gerenommeerde Franse dub-label Jarring Effects (Ez3kiel, Brain Damage). Op 17mei komt hun langverwachte nieuwe plaat 'Out Back' uit.

support: L.E.G.

Vrijdag, 28/05 - Michael Rose, Andrew Tosh, Rasite en Jahmbassador

Michael Rose is geen onbekende in de reggae-wereld en heeft al heel wat gepresteerd in zijn leven. Aanvankelijk met zijn project Niney the Observer, gevolgd door zijn avontuur als frontman van Black Uhuru tot op vandaag met zijn soloproject. Waar hij ook mee bezig was, Michael Rose stond altijd open voor innovatie en was niet bang om met nieuwe sounds te experimenteren en uitdagingen aan te gaan.

Andrew Tosh groeide op in Kingston, Jamaica, en is de 3de zoon van de legendarische Peter Tosh, lid van The Wailers. Na menige optredens kreeg hij de kans om samen op tournee te gaan met The Wailers in '91. Door enkele veelbelovende releases, wordt hij ook aanzien als één van de grootste reggae talenten.

support: Rasite, Jahmbassador (soundsystem)

Dinsdag, 02/05 - Camp Lo, Lmno & Kev Brown, Masra Ace

Camp Lo is een Amerikaanse Hip Hop duo, opgericht in 1995 in  The Bronx, New York. Het duo bestaat uit rappers Sonny Cheeba en Geechi Suede, die vooral worden gekend worden door hun flair in kleding stijl en teksten. Na enkele hit singles als "Coolie High" en "Luchini AKA This Is It", brachten ze hun eerste album "Uptown Saturday Night” uit in 1997 uit. De inspanning werd alom geprezen om de licht toegankelijke inhoud en vanwege de soepele, funk en jazz geïnspireerde producties met gastoptredens van De La Soul en Trugoy Digable Planets 'Butterfly.
Anno 2010. Met enkele albums op zak worden ze op 2juni verwacht in de Vk* naast ronkende namen als Masta Ace & Ed Og, Lmno & Kev Brown.

 

UPCOMING

210510 CARLA BOZULICH'S EVANGELISTA @...
270510 HIGH TONE, L.E.G.@La Chocolaterie
280510 MICHAEL ROSE / ANDREW TOSH, Rasites

020610 CAMP LO, Lmno & Kev Brown, Masta Ace...
030610 YOUNGBLOOD BRASS BAND, Brazzaville

050610 SoundBits presents HARLEM, TV BUDDHAS@..
060610 THE DAMNED THINGS, Panic Cell
271010 ARNO

Bookmark and Share

Related articles

More artwork

 • Recyclart logo
 • Vk logo
 • 4AD logo
 • 5voor12 logo
 • cactus logo
 • dekreun logo
 • leefingeleuren logo
 • n9 logo
 • nijdrop logo
 • democrazy logo
 • kultuurkaffee logo
Webdesign by Code d'Or